NutriVit E-94 vloeibaar

NP20.32.41

NutriVit-E94 is een vloeibare gelachtige vitamine E in een 94 %-ige concentratie. Het ondersteunt de afvoer van afvalstoffen, speelt een rol bij de aanmaak en opbouw van rode bloedcellen en bij het herstellen en in stand houden van een gezond functioneren van spieren en weefsels. Het voorziet deze van zuurstof en houdt en spieren op die manier gezond en soepel. Veel gebruikt bij paarden met PSSM -  Poly Saccharide Storage Myopathie - deze paarden hebben baat bij dit product.

Maak uw keuze
€ 99,70
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP20.32.41

NutriVit E-94 vloeibaar is een vitamine die het lichaam ondersteund bij de afvoer van afvalstoffen uit het spiersysteem, waaronder de spierafvalstoffen als melkzuur. Daarnaast speelt het een belangrijke rol bij de zuurstof opname. De behoefte aan vitamine E is het grootst bij sportpaarden, lacterende merries en opgroeiende paarden.

PSSM - het Poly Saccharide Storage Myopathy - is een verzamelnaam voor een groep spierziekten die voorkomen bij verschillende rassen. Paarden met PSSM kunnen uiteenlopende klinische symptomen laten zien, waaronder spierstijfheid, overmatig zweten, niet willen lopen, verminderd presteren, verlies van bespiering, spiertrillingen, aanvallen van spierbevangenheid en koffiekleurige urine. Deze symptomen worden ook wel samengevat onder "spierbevangenheid", maar niet iedere spierbevangenheid is PSSM. Bij twijfel raadpleeg altijd uw dierenarts.

De aandoening die onder de naam PSSM worden beschreven komen bij allerlei rassen voor zoals o.a.: Amerikaanse rassen, KWPNers, Zweedse warmbloeden, Hannoveranen, Friezen, Westfalers, Iese warmbloed, IJslanders, Quarter horses en meer.

NutriVit E-94 voor paarden met chronische spierbevangenheid - PSSM!

NP20.32.41

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- Spierbevangenheid
Ter ondersteuning bij
- Spierongemakken

Certificaten

Component 8 – 1_1.png