Bloed Support & Bloedarmoede

Actieve filters

 • RedCel SuperBooster syrup
  Snel bekijken

  RedCel SuperBooster syrup

  Helpt bij:
  • - bloedarmoede
   - lusteloosheid

  € 19,75

  NutriPower® RedCel SuperBooster Syrup is een supplement dat het paard helpt om fit en gezond te blijven. Het bevat veel ijzer, dat essentieel is voor de productie van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zorgen voor het transport van zuurstof naar de spieren, organen en weefsels. Zo kan het paard beter presteren en herstellen. Red Cel Booster bevat ook andere vitaminen, mineralen, eiwitten en koolhydraten die de energie en weerstand van het paard ondersteunen.

  NutriPower® RedCel SuperBooster Syrup is geschikt voor sportpaarden die veel inspanning leveren. Het is niet geschikt voor dieren die overgevoelig zijn voor koper, zoals schapen.


  Opkikker bij lusteloze paarden en paarden die moeten herstellen, ondersteunt zuurstof transport in het bloed en cellulaire ademhaling.

  Op voorraad

Bloed Support - Bloedarmoede.

Bloedarmoede, ook wel anemie genoemd, is een tekort aan rode bloedcellen in het lichaam. Ook een tekort aan hemoglobinekan bloedarmoede veroorzaken. Bloedarmoede bij paarden komt relatief vaak voor. De klachten rond deze aandoening zijn doorgaans sluimerend aanwezig, het paard toont zich lusteloos met weinig energie.Ook een tekort aan hemoglobine kan bloedarmoede veroorzaken. Hemoglobine is een eiwit, dat aanwezig is in de rode bloedcel. Het speelt een onmisbare rol bij het transport van zuurstof en koolstofdioxide door het lichaam. Hiernaast geeft de rode bloedcel zijn rode kleur.

Het normale gedrag van je paard goed te kennen is belangrijk. Wanneer je geregeld samen bezig bent en goed observeert, moet je kunnen vaststellen hoe je paard in zijn vel zit. Een energietekort merk je dan ook sneller op.

Bij twijfel adviseren wij altijd een dierenarts te raadplegen.