Botdensiteit & Botproblemen

Actieve filters

 • OsteoVital
  Snel bekijken

  OsteoVital

  Helpt bij:
  • - botvorming bij veulens
   - gezonde bloedwaarden

  € 125,00

  NutriPower® OsteoVitaal poeder is een hoogwaardig supplement dat vitamine K1 en K2 bevat uit een natuurlijke bron: de Brassica oleraceu. Deze plantenfamilie levert vitaminen die essentieel zijn voor de bot- en bloedgezondheid van paarden.

  Vitamine K1 helpt bij de bloedstolling en beschermt de hart- en bloedvaten tegen schade.
  Vitamine K2 (MK-7) bevordert de opname van calcium in de botten, waardoor ze sterker en minder broos worden. Vitamine K2 blijft ook langer in het bloed dan vitamine K1, waardoor het een langduriger effect heeft. Een supplement met vitamine K1 en K2 kan daarom bijdragen aan de botdichtheid en kracht van sportpaarden, die veel belasting op hun skelet hebben.

  Op voorraad

OsteoVital vitamine K1 & K2 supplement voor gezonde botstructuur.


 

Belangrijke ondersteuning van botdichtheid en kracht voor onze sportpaarden die vaak geen toegang of te weinig toegang hebben hebben tot weidegang met vers gras.

 

Het vitamine K1 en K2 ondersteunt de vermindering van de incidentie van bot-defecten die de sportpaardenindustrie elk jaar in termen van verloren genetisch potentieel, slechte prestaties en geld heel veel kost.

 

Het is al langer bekend dat de juiste vorm van Vitamine K de omkering van osteoporose ondersteunt, het verbetert de botgeometrie en vermindert de incidentie van stress breuken bij het paard.
Stress fracturen willen zich nog wel eens voordoen bij onze sportpaarden als eventers, springpaarden, aangespannen, racers en dravers.

 

Onze sportpaarden hebben veel baat bij een juiste botdichtheid maar zeker de fokmerries en de veulens.
Ook ter ondersteuning bij gewrichtsproblemen onmisbaar in combinatie met een artrose product.