Vitamine BX-Forte

NP10.10.00

Vitamine B-complex wordt gebruikt bij de preventie en behandeling van aandoeningen geassocieerd met vitamine B- deficiëntie. Het wordt het meest gebruikt bij paarden die niet voldoende eten, een slopende ziekte hebben, bij lever aandoening, of lange revalidatie na een zware operatie. Vitamine B-complex is betrokken bij de productie van energie, de spijsvertering, de leverfunctie en de bloed productie.

Maak uw keuze
€ 17,50
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP10.10.00

Paarden kunnen tot op zekere hoogte vertrouwen op hun eigen home-made B-complex vitaminen om aan hun volledige eisen te voldoen. B-complex vitaminen spelen een vitale rol in het metabolisme van een paard waardoor de nutriënten in de verstrekte voedingsmiddelen goed opgenomen worden.

Vitamine B-complex wordt gebruikt bij de preventie en behandeling van aandoeningen geassocieerd met vitamine B- deficiëntie. Het wordt het meest gebruikt bij paarden die niet voldoende eten, een slopende ziekte hebben, bij lever aandoening, of lange revalidatie na een zware operatie. Vitamine B-complex is betrokken bij de productie van energie, de spijsvertering, de leverfunctie en de bloed productie. Hard werkende paarden kunnen profiteren van extra vitamine B-complex.

NutriPower BX-forte geeft verbeterde prestaties, ondersteuning van alle systemen bij de energievoorziening, ondersteuning van zenuwfunctie en spierspanning, is essentieel bij de vorming van rode bloed cellen en helpt effecten van stress te verminderen.

NP10.10.00

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- Energie
Ter ondersteuning bij
- neurogene aandoening

Certificaten

Component 8 – 1_1.png