MSM Puur 100%

NP10.20.70

MSM 100%, ter ondersteuning van het afweersysteem.
NutriPower MSM Equine Puur 100% staat voor Methyl-Sulfonyl-Methaan en is een natuurlijke vorm van organisch gebonden zwavel, een lichaamseigen stof met ongekende preventieve en therapeutische eigenschappen.

Maak uw keuze
€ 27,60
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP10.20.70

MSM staat voor Methyl-Sulfonyl-Methaan en is een natuurlijke vorm van organisch gebonden zwavel, een lichaamseigen stof met ongekende preventieve en therapeutische eigenschappen.

MSM is nodig voor het aanmaken en repareren van cellen en zorgt voor het doordringbaar maken van de celwand. Hierdoor kunnen water en voedingsstoffen de cel binnendringen en kunnen afvalstoffen en toxinen afgevoerd worden.

MSM is in staat zich te binden aan lichaamsvreemde eiwitten en vrije radicalen. Het is daarmee een krachtige antioxidant. De rol van MSM is zeer belangrijk bij de synthese van keratine, vooral de sterkte daarvan. Zo bevat het keratine van de hoeven meer zwavelbindingen dan dat van haar.

Deze natuurlijke, organische stof is een ideale manier om het zwavelgehalte in het lichaam te verhogen en de sterkte van haren en hoeven te verbeteren.MSM is een zeer veilig en efficiënt voedingssupplement om de kwaliteit en aanmaak van alle zwavelhoudende eiwitten van het bewegingsapparaat te ondersteunen.

NP10.20.70

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- gewrichtsproblemen
Ter ondersteuning bij
- slechte hoefkwaliteit

Certificaten

Component 8 – 1_1.png