NutriDigest

NP11.10.50

Ondersteund het gehele gevoelige spijsverteringskanaal (maag, dunne-, blinde en dikke-darm).

Maak uw keuze
€ 39,50
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP11.10.50

Speciaal bij seizoen en foerage wisselingen - (van hooi naar gras en andersom).

Maag - detoxificatie (ontgifting/ontslakking): NutriDigest werkt al vanaf het begin in de maag door de combinatie van montmorilloniet die mycotoxines (gif door schimmels) binden en neutraliseren om daarmee een schadeloze doortocht te verschaffen door het lichaam. Door L-glutamine toe te voegen wordt de gevoelige maagbekleding (met het maagslijmvlies), waarin de maagzweren kunnen ontstaan, gevoed en hersteld.

Dunne darm – vermeerdering van het opnamevermogen: Als voedsel de dunne darm bereikt, versterkt Amaferm® en de Aspergillus Oryzae het afbreken van de voedingsstoffen. Glutamine zorgt ervoor dat belangrijke darmvlokken in aantal groeien en zo hun opnamemogelijkheid verhogen en meer voedingsstoffen in de bloedsomloop brengen.

Blinde en dikke darm – verbetering: Onze combinatie ontsloten gist en Saccharomyces Cerevisiae, verschaffen een sterke procesondersteuning door het vezelrijke voedsel maximaal af te breken, de PH-factor te stabiliseren waardoor het risico op koliek afneemt en het functioneren van het immuunsysteem duidelijk verbetert.

Ondersteund het gehele gevoelige spijsverteringskanaal (maag, dunne-, blinde en dikke-darm).

NP11.10.50

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- gevoelige spijsvertering
Ter ondersteuning bij
- bescherming maagslijmvlies

Certificaten

Component 8 – 1_1.png