CartiAid Senior vloeibaar

NP11.00.36

CartiAid Senior is een uitgebalanceerd breedspectrum gewricht supplement voor een optimale ondersteuning van het bewegingsapparaat bij senioren paarden of paarden met een blessure. Het bevat natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de flexibiliteit van de gewrichten bevorderen, zoals glucosamine, chondroïtine, MSM, ongedenatureerd collageen Type II ( UCII®) en kurkuma. CartiAid Senior helpt uw paard om soepel en actief te blijven, ook op oudere leeftijd. Door de toevoeging van Duivelsklauw is de SENIOR niet geschikt voor sportpaarden. De Duivelsklauw staat op de F.E.I. dopings lijst. De onthoudingstijd voor duivelsklauw is minimaal 48 uur. Probeer het nu en zie het verschil!

Maak uw keuze
€ 80,35
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP11.00.36

CartiAid Senior vloeibaar bevat essentiële nutritionele ingrediënten in de meest pure vorm van Glucosanime HCL , Chrondroïtinesulfaat, Hyaluronzuur, MSM, Omega 3 en 6, cofactoren ( Mn, Zn, Cu) en UC II® ( ongedenatureerd Collageen type II) in hoge concentraties ter ondersteuning van gewrichten, synovia (gewrichtsvloeistof), pezen, ligamenten en bot.

Een krachtige natuurlijke werking bestaat in CartiAid Senior door de sterk werkende combinatie van MSM, Duivelsklauw, Kurkuma (Curcuminoïden) , Druivenpit extract (OPC oligomere proanthocyanidinen = Bioflavonoïden) en Rozenbottel, die helpen bij ongemakken veroorzaakt door verminderde kwaliteit (slijtage) van gewrichten.

Ter ondersteuning bij duidelijk waarneembare gewrichtsstijfheid, van ernstige bewegingsproblemen en bij acute gewrichtsproblemen.,/p>

Ter ondersteuning bij chronische kreupelheid.

Ter ondersteuning van de kwaliteit en functie van pezen en ligamenten.

Niet geschikt voor drachtige merries. Staat op Dopinglijst, onthoudingstijd 48 uur.

Osteoartritis (Artrose) is een van de meest voorkomende aandoening bij paarden. Ook kunnen gewrichtsbanden en pezen betrokken zijn bij het ziekteproces. Osteoartritis uit zich in pijn, zwelling en stijfheid in het gewricht en bewegingsbeperking. Vaak word gewerkt met NSAID’s. NSAID’s kunnen echter ernstige bijwerkingen hebben.

Er zijn verschillende alternatieven die osteoartritis kunnen verlichten en de kwaliteit van leven kunnen verhogen, waaronder collageensupplementen met ongedenatureerd collageen type II®. Collageenvezels zijn de belangrijkste extracellulaire eiwitten in het lichaam. In de extracellulaire matrix zorgt collageen primair voor structuur, samenhang, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsel, waaronder kraakbeen, botten, pezen, ligamenten (gewrichtsbanden), huid en bloedvaten. Er zijn duidelijke verschillen tussen ongedenatureerd collageen type II (met de oorspronkelijke ruimtelijke structuur) en gehydrolyseerd (afgebroken) collageen type II (collageenpeptiden).

Een voedingssupplement met ongedenatureerd collageen type II (zoals UC-II, gewonnen uit kippenborstbeen) werkt beter en via een ander werkingsmechanisme dan gehydrolyseerd collageen type II. De werkzame dosis van UC-II is 250 maal zo effectief als gehydrolyseerd collageen type II . Voor de aanmaak van collageen en andere bindweefselmoleculen is vitamine C essentieel. Alle weefsels die het paarden lichaam structuur en stevigheid geven zoals de gewrichten, pezen, huid, spieren (waaronder de hartspier) , botten en bindweefsel zijn afhankelijk van de opbouwende activiteit van vitamine C, met name in herstelperiodes.

CartiAid SENIOR vloeibaar ter ondersteuning van een goede mobiliteit.

NP11.00.36

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- gewrichtsproblemen
Ter ondersteuning bij
- synovia problemen

Certificaten

Component 8 – 1_1.png