CartiAid Vloeibaar

NP11.00.27

CartiAid vloeibaar ter ondersteuning van een goede mobiliteit. CartiAid vloeibaar is een uniek product dat de gewrichten van uw paard gezond en soepel houdt. Het bevat een hoge dosis glucosamine, chondroïtine, MSM en collageen Type II (UCII®), die de aanmaak van kraakbeen en gewrichtsvloeistof stimuleren. CartiAid vloeibaar voor paarden helpt uw paard om vrij te bewegen en te genieten van het leven. Het is makkelijk toe te dienen over het voer. Probeer CartiAid vloeibaar voor paarden vandaag nog en zie het verschil!

Maak uw keuze
€ 70,00
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP11.00.27

NutriPower ® CartiAid vloeibaar is een uitgebalanceerd breedspectrum gewricht supplement voor een optimale ondersteuning van het bewegingsapparaat. Het bevat essentiële nutritionele ingrediënten in de meest pure vorm van Glucosanime HCL , Chrondroïtinesulfaat, Hyaluronzuur, MSM, Omega 3 en 6, cofactoren en UC II ( ongedenatureerd Collageen type II) ter ondersteuning van gewrichten, synovia (gewrichtsvloeistof), pezen, ligamenten en bot.

Eigenschappen ingrediënten:
- Glucosamine, dit verhoogt het niveau van glycosaminoglycanen in het gewricht. Dit zijn de 'bouwstenen' in de kraakbeenmatrix.
- Chondroitine, het Chondroïtinesulfaat is een natuurlijke 'watermagneet' in het gewricht die bestand is tegen constante compressie en stoten.
- Collageenvezels zijn de belangrijkste extracellulaire eiwitten in het lichaam. In de extracellulaire matrix zorgt collageen primair voor structuur, samenhang, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten   bindweefsel, waaronder kraakbeen, botten, pezen, ligamenten (gewrichtsbanden), huid en bloedvaten.
- Hyaluronzuur wordt gevonden in de zachte bindweefsels. Het Hyaluronzuur is het belangrijkste bestanddeel van Synoviale vloeistof (gewrichtssmeervloeistof) in de gewrichten van paarden.

- MSM, het -Methyl Sulfonyl Methaan, is een natuurlijke zwavelverbinding nodig bij de cel opbouw en functioneert als natuurlijke ontstekingsremmer.

- Omega 3 geeft verlichting van ontstekingen en pijn veroorzaakt door artritis, evenals de uitdroging van gewrichten.

Daarnaast vormt gechelateerd zink samen met zwavel het structurele weefsel dat we keratine noemen, vitamine E werkt als bewezen antioxidant en L-lysine is een essentiële bouwsteen voor spiereiwitten.
CartiAid Liquid is een voedingssupplement van de nieuwe generatie ter ondersteuning van mobiliteit van onze paarden.

CartiAid vloeibaar ter ondersteuning van een goede mobiliteit.

NP11.00.27

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- gewrichtsproblemen
Ter ondersteuning bij
- synovia problemen

Certificaten

Component 8 – 1_1.png