Magnesium

NP10.20.60

NutriPower®~Magnesium Performance is een voedingssupplement voor paarden die actief zijn in de sport. Het ondersteunt het zenuwstelsel, de spierfunctie en de enzymactiviteit van het paard. NutriPower~Magnesium helpt uw paard om stabiel en energiek te blijven tijdens de training en de wedstrijd.

Maak uw keuze
€ 45,95
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP10.20.60

NutriPower® Magnesium Performance is een supplement van hoge kwaliteit dat helpt om het optimale evenwicht van uw paard te behouden. Magnesium is noodzakelijk voor het ontspannen van de spieren na een inspanning. Calcium zorgt voor het samentrekken van de spieren, magnesium zorgt voor het ontspannen van de spieren. Magnesium ondersteunt de ontspanning, de ontkramping en het herstel na een inspanning.

Een tekort aan magnesium kan nervositeit en stress bij uw paard veroorzaken. Ook kan het spierpijn, overgevoeligheid, spiertrillingen en hartritmestoornissen tot gevolg hebben. Dit kan de spierfunctie beïnvloeden en spierbevangenheid teweegbrengen. Magnesium heeft een gunstige invloed op de stofwisseling en de energiehuishouding van uw paard.

Magnesium is een essentieel mineraal dat betrokken is bij tal van biochemische processen in het organisme. Een van de belangrijkste functies van magnesium is het gebruik van energie uit de voeding voor de spierfunctie en de regulering en activering van enzymen in het lichaam. Magnesium speelt ook een rol bij de synthese van eiwitten, de overdracht van zenuwimpulsen, de balans van elektrolyten en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Een adequate inname van magnesium is daarom noodzakelijk voor een optimale gezondheid en welzijn.

NP10.20.60

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- Mineraal tekort
Ter ondersteuning bij
- Spierbevangenheid

Certificaten

Component 8 – 1_1.png