Magnesium

NP10.20.60

NutriPower~Magnesium, voor stabiele paarden in de sport!
Het is nodig voor het functioneren van het zenuwstelsel, het benutten van energie uit de voeding voor de spierfunctie en voor de regulering en activering van enzymen in het lichaam.

Maak uw keuze
€ 42,15
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP10.20.60

NutriPower magnesium is een supplement voor het optimale evenwicht bij paarden. Magnesium is nodig om spieren weer in een rust toestand te laten terugkeren. Calcium speelt een rol bij het aanspannen van de spieren, magnesium is nodig om de spieren weer in de rusttoestand te laten terugkeren. Magnesium ontspant, ontkrampt en zorgt voor een sneller en beter herstel na inspanning.

Een tekort aan magnesium uit zich snel in nervositeit en het onvermogen om te ontspannen. Ook extreme spierpijn en overgevoeligheid, zelfs spiertrillingen en hartritmestoornissen kunnen optreden en kunnen wijzen op een tekort aan magnesium. Het kan de spieren blokkeren en leiden tot spier bevangenheid. Magnesium werkt gunstig op de stofwisseling en de energie van het paard.

Magnesium is een essentieel mineraal. Het is nodig voor het functioneren van het zenuwstelsel, het benutten van energie uit de voeding voor de spierfunctie en voor de regulering en activering van enzymen in het lichaam.

NP10.20.60

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- Mineraal tekort
Ter ondersteuning bij
- Spierbevangenheid

Certificaten

Component 8 – 1_1.png