RedBooster

NP10.40.10

NutriPower® RedBooster vloeibaar is een supplement dat het paard helpt om fit en gezond te blijven. Het bevat veel ijzer, dat essentieel is voor de productie van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zorgen voor het transport van zuurstof naar de spieren, organen en weefsels. Zo kan het paard beter presteren en herstellen. RedBooster bevat ook andere vitaminen, mineralen, eiwitten en koolhydraten die de energie en weerstand van het paard ondersteunen.

NutriPower® RedBooster is geschikt voor sportpaarden die veel inspanning leveren. Het is niet geschikt voor dieren die overgevoelig zijn voor koper, zoals schapen.


Opkikker bij lusteloze paarden en paarden die moeten herstellen, ondersteunt zuurstof transport in het bloed en cellulaire ademhaling.

Maak uw keuze
€ 25,15
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP10.40.10

NutriPower® RedBooster is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor sportpaarden. Het wordt veel gebruikt in de draf- en rensport, omdat het veel vitaminen, mineralen en sporenelementen bevat die belangrijk zijn voor de gezondheid en prestaties van het paard. RedBooster ondersteunt de energie-capaciteit en de weerstand tijdens het werk. Dus uitermate geschikt voor sportpaarden. Ondersteund paarden die voor bloedwormen worden behandeld. RedBooster is een zeer smakelijk supplement dat is geformuleerd om te helpen bij het onderhouden van gezonde bloedwaarden.

Een van de belangrijkste ingrediënten is ijzer. IJzer is noodzakelijk voor het aanmaken van rode bloedcellen. Ondersteunt de capaciteit om vervoerde zuurstof vast te houden op het niveau van de spieren, de organen en de weefsels. Ondersteunt de energie-capaciteit en de weerstand tijdens het werk.

IJzer is niet het enige ingrediënt dat bijdraagt aan een beter zuurstoftransport. RedBooster bevat verschillende vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de algehele gezondheid van het paard, zoals biotine, vitamine A, D3, B12, selenium en antioxidanten. Deze stoffen beschermen het paard tegen schadelijke invloeden van buitenaf en bevorderen de weerstand.

NutriPower® RedBooster heeft de volgende voordelen:
- een rijke bron van energie uit eiwitten en koolhydraten.
- verhoogt het ijzergehalte in het bloed, dat nodig is voor de aanmaak van rode bloedcellen.
- ondersteunt het zuurstoftransport via de rode bloedcellen naar spieren, organen en weefsel.
- Het verbetert het weerstandvermogen, de conditie en het uithoudingsvermogen van uw paard.

RedBooster is dus een compleet supplement dat uw paard een extra boost kan geven. Het is makkelijk toe te dienen door het over het voer te mengen. U kunt RedBooster dagelijks gebruiken of alleen voor een wedstrijd of training. RedBooster is een zeer smakelijk supplement dat is geformuleerd om te helpen bij het onderhouden van gezonde bloedwaarden.

NutriPower® RedBooster is geschikt voor sportpaarden die veel inspanning leveren. Het is niet geschikt voor dieren die overgevoelig zijn voor koper, zoals schapen.

NP10.40.10

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- bloedarmoede
Ter ondersteuning bij
- lusteloosheid

Certificaten

Component 8 – 1_1.png