Equizin Huid & Mokzalf

NP11.40.10

Mok is een ontsteking van de huid in de kootholte. Deze huidirritaties en ontstekingen kunnen zich ook snel uitbreiden naar de rest van het been.

Maak uw keuze
€ 22,50
(incl. btw)
Niet op voorraad


 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP11.40.10

Mok is een ontsteking van de huid in de kootholte. Deze huidirritaties en ontstekingen kunnen zich ook snel uitbreiden naar de rest van het been. Door het schuren van de huid (zand, modder, een verwonding) kunnen bacteriën zich gemakkelijk nestelen en gemakkelijk aanslaan. Mok kan zeer hardnekkig zijn en steekt vaak de kop op in nattere periodes als het najaar en de herfst. Wanneer mok niet behandeld wordt kan een paard er veel last van hebben, ook kan het bloedvergiftiging (einschuss) tot gevolg hebben.

Equizin huidzalf. Voor het herstel en onderhoud van littekenweefsel en pijnlijke huid geeft Equizin huidzalf ondersteuning en regeneratie van gezonde huid lagen en het zogenaamde granulatieweefsel. Tegelijkertijd verbetert en verlicht het de genezing van het oude, geharde littekenweefsel. Equizin Huidzalf heeft een jeuk werend effect en vermindert het risico's op secundaire infecties. Het gebruik van Equizin huidzalf versnelt het genezingsproces, vooral in het begin van de mok behandeling zeer effectief.

Ter ondersteuning van de behandeling adviseren wij u om MSM aan de voeding toe te voegen.NP11.40.10

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- mokbehandeling
Ter ondersteuning bij
- lidtekenweefsel

Certificaten

Component 8 – 1_1.png