Hoef & Straal Gel

NP80.20.20

Hoef- & Straal Gel-textuur hecht het zich aan de zool en creëert een dunne maar sterke film die de groei van schimmels en bacteriën voorkomt en de genezing van de zool versnelt.

Maak uw keuze
€ 22,50
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP80.20.20

NutriPower® Hoef- & Straal Gel is een exclusief product voor uitwendig gebruik. Verschillende producten op de markt zijn overmatig verdund; daarom kunnen hun actieve ingrediënten niet goed hechten aan de zool. Integendeel, dankzij de Hoef- & Straal Gel-textuur hecht het zich aan de zool en creëert een dunne maar sterke film die de groei van schimmels en bacteriën voorkomt en de genezing van de zool versnelt. De hoge concentratie van zijn minerale, helende actieve ingrediënten is wat NutriPower® Hoef- & Straal Gel echt onderscheidt van alle andere producten op de markt.

Wanneer NutriPower® Hoef- & Straal Gel gebruiken:

Hoef- & Straal Gel is het perfecte product om onychomycosis (hoefringworm) te behandelen, zowel in de beginfase als in een gevorderde fase, in geval van afbraak van de straal door bacteriële en schimmelactiviteit. Het elimineert vuiligheid die kan samenhangen met straal- en zoolproblemen. Rotstraal wordt gekenmerkt door dikke, zwarte, stinkend etter. Het middel heeft een krachtige snelle werking.

NP80.20.20

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- straal- & zool problemen
Ter ondersteuning bij
- rotstraal

Certificaten

Component 8 – 1_1.png