GastriSan Protect pellet

NP11.10.39

GastriSan Protect pellets is een aanvullend diervoeder dat de maagwand van uw paard beschermt en maagzuur vermindert.
Het bevat het unieke ingrediënt Fermaid® Ease 187.

Maak uw keuze
€ 97,60
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP11.10.39

Het Fermaid® Ease als bestanddeel in onze GastriSan Protect pellet is een natuurlijk supplement om de gezondheid van de maag te behouden bij paarden die risico lopen op maagzweren. Het wordt met succes gebruikt bij paarden die last hebben van maagzweren.
De ontwikkeling van zweren treedt op wanneer de slijmvlies beschermende mechanismen (slijm- en bicarbonaatafscheiding, verhoogde bloedstroom en cel vernieuwing) worden overweldigd door de agressieve werking van maagzuur en andere eiwit verterende enzymen.

Fermaid® Ease behoudt de integriteit van het spijsverteringskanaal: regelt de maagzuurproductie en ondersteunt de celregeneratie.

Het draagt bij aan het welzijn van uw paard door de klinische symptomen van stress te verminderen. Fermaid® Ease versterkt ook de gezondheid van uw paard door de gevolgen van stress te beperken.

Fermaid®Ease 187 (stam 1077) is het eindproduct van de fermentatie van hoogwaardig sojameel met een bepaalde melkzuurbacterie, L. delbrueckii, die de activiteit van macrofagen en lymfocyten stimuleert. In klinische onderzoeken bij Newmarket bleken paarden die werden behandeld met Fermaid®Ease 187 (stam 1077) significante verbeteringen in hun klinische symptomen te vertonen, waarbij de pijn aanzienlijk verminderd was en in de meeste gevallen de afwezigheid van koliek. Na voorbehandeling met Omeprazol (voor graad 3 en 4 en uitsluitend verkrijgbaar via uw dierenarts) waren er aanzienlijk minder terugkerende ulcera.

NP11.10.39

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- integriteit spijsvertering
Ter ondersteuning bij
- overtollig maagzuur

Certificaten

Component 8 – 1_1.png