CartiAid Senior pellet

NP11.00.13

NutriPower ® CartiAid Senior is een uitgebalanceerd breedspectrum gewricht supplement voor een optimale ondersteuning van het bewegingsapparaat.

Maak uw keuze
€ 149,75
(incl. btw)
Op voorraad

 

Levertijd 1-2 dagen.

 

Ontwikkeld door experts in diervoeding

 

Al onze producten zijn doping-vrij, tenzij specifiek aangegeven.

NP11.00.13

CartiAid Senior pellet bevat essentiële nutritionele ingrediënten in de meest pure vorm van Glucosanime HCL , Chrondroïtinesulfaat, Hyaluronzuur, MSM, Omega 3 en 6, cofactoren ( Mn, Zn, Cu) en UC II ( ongedenatureerd Collageen type II) in hoge concentraties ter ondersteuning van gewrichten, synovia (gewrichtsvloeistof), pezen, ligamenten en bot.

Een krachtige natuurlijke werking bestaat in CartiAid Senior door de sterk werkende combinatie van MSM, Duivelsklauw, Kurkuma (Curcuminoïden) , Druivenpit extract (OPC oligomere proanthocyanidinen = Bioflavonoïden) en Rozenbottel, die helpen bij ongemakken veroorzaakt door verminderde kwaliteit (slijtage) van gewrichten.

■Ter ondersteuning bij duidelijk waarneembare gewrichtsstijfheid
■Ter ondersteuning van ernstige bewegingsproblemen en bij acute gewrichtsproblemen.
■ Ter ondersteuning bij chronische kreupelheid
■ Ter ondersteuning van de kwaliteit en functie van pezen en ligamenten.

Niet geschikt voor drachtige merries. Doping

Osteoartritis (Artrose) is een van de meest voorkomende aandoening bij paarden.
Ook kunnen gewrichtsbanden en pezen betrokken zijn bij het ziekteproces.
Osteoartritis uit zich in pijn, zwelling en stijfheid in het gewricht en bewegingsbeperking.

Vaak word gewerkt met NSAID’s .

NSAID’s hebben echter ernstige bijwerkingen. Er zijn verschillende alternatieven die osteoartritis kunnen verlichten en de kwaliteit van leven kunnen verhogen, waaronder collageensupplementen met ongedenatureerd collageen type II

Collageenvezels zijn de belangrijkste extracellulaire eiwitten in het lichaam. In de extracellulaire matrix zorgt collageen primair voor structuur, samenhang, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsel, waaronder kraakbeen, botten, pezen, ligamenten (gewrichtsbanden), huid en bloedvaten.

Er zijn duidelijke verschillen tussen ongedenatureerd collageen type II (met de oorspronkelijke ruimtelijke structuur) en gehydrolyseerd (afgebroken) collageen type II (collageenpeptiden).

Een voedingssupplement met ongedenatureerd collageen type II (zoals UC-II, gewonnen uit kippenborstbeen) werkt beter en via een ander werkingsmechanisme dan gehydrolyseerd collageen type II.

De werkzame dosis van UC-II is 250 maal zo effectief als gehydrolyseerd collageen type II .

Voor de aanmaak van collageen en andere bindweefselmoleculen is vitamine C essentieel. Alle weefsels die het paarden lichaam structuur en stevigheid geven zoals de gewrichten, pezen, huid, spieren (waaronder de hartspier) , botten en bindweefsel zijn afhankelijk van de opbouwende activiteit van vitamine C, met name in herstelperiodes.

NP11.00.13

Datasheet

Ter ondersteuning bij
- gewrichtsproblemen
Ter ondersteuning bij
- synovia problemen

Certificaten

Component 8 – 1_1.png