NutriPower Hoef & Straal Gel

Linea Unika
NP11.20.50
    Levertijd: 1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Hoef- & Straal Gel-textuur hecht het zich aan de zool en creëert een dunne maar sterke film die de groei van schimmels en bacteriën voorkomt en de genezing van de zool versnelt.

NutriPower® Hoef- & Straal Gel.

NutriPower® Hoef- & Straal Gel is een exclusief product voor uitwendig gebruik. Verschillende producten op de markt zijn overmatig verdund; daarom kunnen hun actieve ingrediënten niet goed hechten aan de zool. Integendeel, dankzij de Hoef- & Straal Gel-textuur hecht het zich aan de zool en creëert een dunne maar sterke film die de groei van schimmels en bacteriën voorkomt en de genezing van de zool versnelt. De hoge concentratie van zijn minerale, helende actieve ingrediënten is wat NutriPower® Hoef- & Straal Gel echt onderscheidt van alle andere producten op de markt.

Wanneer NutriPower® Hoef- & Straal Gel gebruiken:

Hoef- & Straal Gel is het perfecte product om onychomycosis (hoefringworm) te behandelen, zowel in de beginfase als in een gevorderde fase, in geval van afbraak van de straal door bacteriële en schimmelactiviteit. Het elimineert vuiligheid die kan samenhangen met straal- en zoolproblemen. Rotstraal wordt gekenmerkt door dikke, zwarte, stinkend etter. Het middel heeft een krachtige snelle werking.

Samenstelling: Compositie:
gedemineraliseerd water, kopersulfaatpentahydraat, zinksulfaat monohydraat, ijsazijnextract
Gebruiksaanwijzing:

Gebruik en dosering:
Breng een dunne laag NutriPower® Hoef- & Straal Gel aan op de straal en de hiel.

Toepassen in open, geventileerde ruimtes. NutriPower® Hoef- & Straal Gel bevat koper en zink bestanddelen. Dit product veroorzaakt geen nadelige reactie. 
Voor een optimaal schone en gezonde straal.

Waarschuwing:
Vermijdt contact met ogen en slijmvliezen, Niet voor inwendig gebruik. Na gebruik verpakking goed sluiten, Buiten het bereik van kinderen houden.

Gerelateerde Producten