NutriPower Tarwekiem olie

NutriPower Products
NP11.30.90
    Levertijd: 1 - 3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Tarwekiemolie is rijk aan Vitamine E en bevordert het uithoudingsvermogen en de bloedsomloop. Deze olie geeft energie en is gunstig voor wondherstel. Tarwekiemolie ondersteunt de cel regeneratie, maakt de vacht zacht en sterk, herstelt overbelaste spieren, verbetert de spijsvertering, bevordert de vruchtbaarheid, stimuleert de bloedsomloop en helpt hart- en vaatziekten te voorkomenl

Om de weerstand optimaal te houden is het noodzakelijk dat een dier alle benodigde vitaminen en mineralen in voldoende mate binnenkrijgt. In het najaar loopt de weerstand bij veel paarden – net als bij mensen – iets terug door de wisseling van het weer en de overschakeling van zomer- naar wintervacht. Tarwekiemolie is perfect ter ondersteuning voor een goede weerstand.

Tarwekiemolie ondersteunt de cel regeneratie, maakt de vacht zacht en sterk, herstelt overbelaste spieren, verbetert de spijsvertering, bevordert de vruchtbaarheid, stimuleert de bloedsomloop en helpt hart- en vaatziekten te voorkomenl Als tarwekorrels gaan kiemen maken zij een olie aan. De tarwekiem bevat 8 - 12 % olie, dat voor meer dan 60% uit meervoudig onverzadigde vetzuren bestaat. Het bevat een hoog gehalte vitamine E en bevattevens caroteen, lecithine en sporenelementen. Er zit pr vitamine A, foliumzuur en stearine in. Daarnaast ook mineralen, eiwitten en omega-3 vetzuren. Behalve voedend en herstellend, stimuleert tarwekiemolie de bloedsomloop.

 Mede daardoor heeft het een zeer positieve werking op het zenuwstelsel en de energiestofwisseling. Hierdoor presteert het lichaam beter en krijgen de spieren meer souplesse. Het staat bekend als middel dat de vruchtbaarheid stimuleert.

Samenstelling:

Voedingswaarde Tarwekiemolie - per / 100 g.:

Energie (kcal) 884, Vet 100 g, Verzadigde vetzuren 19 g, Meervoudig onverzadigde vetzuren 62 g, Enkelvoudig onverzadigde vetzuren15 g, Natrium 0 mg.

Gebruik:

Verstrek 25 ml. per dag over het voer.

Advies opbouw Tarwekiemolie:

Dag 1  verstrek   5 ml.
Dag 2  verstrek 10 ml.
Dag 3  verstrek 15 ml.
Dag 4  verstrek  20ml.

Bij voorkeur gedurende 30 tot 60 dagen.