Scudo Healing Creme

Linea Unika
NP66.00.01
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Scudo is de helende crème voor actueel gebruik, ontwikkeld om kloven, scheurtjes, schaafwonden of lineaire littekens in de huid te behandelen.

Het is samengesteld op basis van een oude kruidenformule en bestaat uit pure bijenwas en bekende plantenextracten, zoals goudsbloem. Dankzij deze formule zijn de resultaten al na enkele toepassingen zichtbaar. Scudo is het perfecte product om schaafwonden, kloven of scheurtjes bij paarden snel te genezen dankzij de antibacteriële en genezende stoffen die het bevat. Het kan ook worden gebruikt op open wonden: de vettige basis helpt de wond schoon te houden en te beschermen tegen vliegen en stof.

Eigenschappen van de bestanddelen: Scudo's formule is gebaseerd op enkele belangrijke fytotherapie-stoffen, zoals goudsbloemextract, tea tree etherische olie (Melaleuca alternifolia) en, het allerbelangrijkst, bijenwas, die de huid verzacht, waardoor de vorming van harde korsten wordt voorkomen. In fytotherapie staat goudsbloemextract bekend als een stof die wondgenezing versnelt, dankzij de carotenoïden, harsen en slijm die het bevat, die een lokale vaatverwijdende werking uitoefenen. Bovendien kan het de productie van fibrine verhogen, waardoor wondgenezing wordt versneld en tegelijkertijd de huid van het paard gehydrateerd blijft. Amandelolie heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen en houdt daarom de huid van het paard gehydrateerd en verbetert de elasticiteit van de huid, wat erg belangrijk is tijdens wondgenezing. De etherische Tea Tree olie (Melaleuca alternifolia), die in fytotherapie bekend staat om zijn lokale ontstekingsremmende eigenschappen.

Samenstelling:

bijenwas, medicinale witte vaseline, amandelolie, zalmolie, Teatree olie, Melaleuca alternofolia, , Eucalyptus globulus en Calendula officinalis.

Gebruik:

Gebruik en dosering: Smeer een dunne laag Scudo rechtstreeks op het te behandelen gebied. Bedek de wond of te behandelende plek zorgvuldig, inclusief de omliggende gezonde huid. Breng Scudo elke dag aan, na zorgvuldig reinigen van de wond.