Mervue EliteFlex Forte Cat

Mervue
    Levertijd: 1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Veterinair geformuleerd voor mobiliteit bij de kat.

 

EliteFlex Forte's unieke formule ondersteunt de natuurlijke mobiliteit van katten.

"Katten met mobiliteitsproblemen zullen over het algemeen geen symptomen zoals een hond vertonen en het herkennen van gewrichtsproblemen kan moeilijk zijn. Gedragsveranderingen zijn een goede indicator van pijn. Heupdysplasie komt vaak voor bij katten en zal vaak een oorzaak zijn van pijn en verminderde mobiliteit. Symptomen om te zoeken zijn: verminderde beweging, terughoudendheid om te lopen of springen, verminderde eetlust, urineren en poepen buiten de kattenbak. "

EliteFlex Forte is speciaal ontwikkeld voor katten om het onderhoud van gewrichten en kraakbeen te ondersteunen en herstel van letsel te ondersteunen. Daarnaast vertraagt natuurlijke veroudering het natuurlijke vernieuwingsproces van de oudere kat.

EliteFlex Forte's unieke formule ondersteunt de natuurlijke mobiliteit van katten met:

Brancheketen aminozuren Valine, Isoleucine & Leucine - Dit zijn een energiebron voor de spieren en de lever, die de preventie van oxidatieve schade aan het spierweefsel ondersteunen, de spierfunctie verbeteren en spiervermoeidheid verminderen.

EliteFlex Forte bevat ook taurine, die door katten niet voldoende wordt gesynthetiseerd om aan hun lichaamsbehoeften te voldoen.

Bewaarcondities:
Bewaar op een droge plaats onder de 25° C in de oorspronkelijke verpakking.
Houdt het product uit direct zonlicht
Houdt het product vorstvrij
Goed afsluiten na gebruik