Mervue Lysine100

Mervue
NP80.00.40
    Levertijd: 1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Ondersteuning van het management van het katten Herpes Virus.

Lysine 100 wordt aan katten gevoerd met Katten Herpes Virus (FHV-1). Het is een smakelijke lysinebasis die wordt geleverd in een unieke pasta voor eenvoudige toediening.

 

 

 

Bij toediening aan katten met FHV-1 is aangetoond dat L-lysine effectief is bij het ondersteunen van het verminderen van de ernst van de symptomen en het verminderen van virale uitscheiding (of transmissie). Het katten herpes-virus is een van de meest voorkomende oorzaken van luchtweginfecties en oogproblemen bij katten, kan van kat op kat worden overgedragen via afscheiding uit de neus, ogen of mond en ook via kattenbakken, waterbakjes en voedsel. De meest voorkomende symptomen van FHV-1 bij kittens zijn niezen en loopneus, samen met een ooginfectie en oculaire afscheiding. Bij katten zijn de meest voorkomende symptomen chronische ooginfecties of terugkerende cornea-ulcera. FHV-1 beïnvloedt alleen katten en kan niet worden doorgegeven aan mensen of andere diersoorten.

Meer info over Niesziekte (Kattengriep) KLIK HIER

Veterinaire Top Tips voor het voeren van katten.
-Plaats de pasta op de neus van de kat of de voorpoten en de kat zal de pasta likken.
-Meng de pasta met het kattenvoer. Mengen in nat voer maakt het altijd makkelijker.
-Plaats de pasta op je vinger en breng deze vervolgens voorzichtig in de kattenmond

Bewaarcondities:
Bewaar op een droge plaats onder de 25° C in de oorspronkelijke verpakking.
Houdt het product uit direct zonlicht
Houdt het product vorstvrij
Goed afsluiten na gebruik

Samenstelling:

Lysine 100 wordt aan katten gevoerd met Katten Herpes Virus (FHV-1). Het is een smakelijke lysinebasis die wordt geleverd in een unieke pasta voor eenvoudige toediening.

Echinacea - Bekend om zijn natuurlijke voordelen en het onderwerp van vele wetenschappelijke studies. Natuurlijk ondersteunt het immuunsysteem en ondersteunt de weerstand tegen infecties. Echinacea was een van de basis antimicrobiële kruiden van eclectische geneeskunde van het midden van de 19e eeuw tot het begin van de 20e eeuw, en het gebruik ervan was gedocumenteerd voor slangenbeet, miltvuur en voor verlichting van pijn. In de jaren 1930 werd Echinacea populair in zowel Europa als Amerika als een kruidengeneesmiddel.

Lysine 100 bevatper ml.  250 mg Lysine HCI in een zeer smakelijke basis met Echinacea om de immuniteit te ondersteunen. Lysine 100 is zeer smakelijk en wordt door de meeste katten gemakkelijk geaccepteerd, veilig, gemakkelijk te beheren en betaalbaar

Gebruiksaanwijzing:
Voerinstructies:

     Volwassen katten: 1 tot 2 ml tweemaal per dag
     Kittens: 1 ml tweemaal per dag

 

Veterinaire topvoertips voor katten

• Plaats de pasta op de neus van de kat of de voorpoten en de kat zal de pasta likken

• Meng de pasta in kattenvoer. Mengen in nat voedsel maakt het leven altijd gemakkelijker.

• Plaats de pasta op uw vinger en vervolgens voorzichtig in de mond van de kat.