St. Hippolyt Fly~Protect

St. Hippolyt
NP11.40.80
    Levertijd: 1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Bescherming voor huid en vacht tegen bijtende en zuigende insecten.

St. Hippolyt - Fly & Protect  geeft een effectieve bescherming voor huid en vacht tegen bijtende en zuigende insecten bij onze paarden!
 

St. Hippolyt - Fly & Protect  geeft een effectieve bescherming voor huid en vacht tegen bijtende en zuigende insecten bij onze paarden!

Vliegen, paardenvliegen, dazen, teken en andere insecten worden afgestoten door middel van moderne actieve ingrediƫnten. Speciaal geselecteerde verzorging's componenten geven bescherming van vacht en de huid.

Toepassing: met de spray op afstand (30 tot 40cm) direct op de huid spuiten. U kunt het product ook met een doek of spons aanbrengen (eerst met, dan tegen de richting van de vacht in).
Niet direct sprayen op gevoelige lichaamsdelen of plaatsen zoals ogen, oren, neusgaten en slijmvliezen. Advies is om rond de ogen, neusgaten en mond het aan te brengen met een doek of spons.Vermijd direct contact met ogen en slijmvliezen.

Let op de speciale plekken als onderzijde buik, maar ook hals en oren. Rond de ogen aanbrengen met een doek of spons. De aan te brengen hoeveelheid is sterk afhankelijk van de vachtdichtheid van uw paard. Spray niet meer tot de vachtoppervlakte licht vochtig aanvoelt

Samenstelling:

Bevat per 100 g: 7,50 g Icaridin.
Verdere bestanddelen: Water
, Alcohol, Emulgator, hechtingsmiddel.

Buiten bereik van kinderen houden. Uit de buurt houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen..

Gebruiksaanwijzing:

Insectenwerend midde lvoor directe toepassing te gebruiken bij paarden.

Toepassing: met de spray vernevelen op de vacht op circa 25 cm. afstand. Pas op: niet direct in de ogen of de neusgaten vernevelen.

Bewaren:
Ontvlambare vloeistof en damp. Buiten bereik van kinderen houden. Uit de buurt houden van hitte, hete oppervlakken.

Gerelateerde Producten