Equizin Huid & Mokzalf

Nordic Medica
NP11.40.10
    Levertijd: 1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Voor mokbehandeling.

Voor het herstel en onderhoud van littekenweefsel en pijnlijke huid geeft Equizin huidzalf ondersteuning en regeneratie van gezonde huid lagen en het zogenaamde granulatieweefsel.

Mok is een ontsteking van de huid in de kootholte. Deze huidirritaties en ontstekingen kunnen zich ook snel uitbreiden naar de rest van het been. Door het schuren van de huid (zand, modder, een verwonding) kunnen bacteriƫn zich gemakkelijk nestelen en gemakkelijk aanslaan. Mok kan zeer hardnekkig zijn en steekt vaak de kop op in nattere periodes als het najaar en de herfst. Wanneer mok niet behandeld wordt kan een paard er veel last van hebben, ook kan het bloedvergiftiging (einschuss) tot gevolg hebben.

Equizin huidzalf. Voor het herstel en onderhoud van littekenweefsel en pijnlijke huid geeft Equizin huidzalf ondersteuning en regeneratie van gezonde huid lagen en het zogenaamde granulatieweefsel. Tegelijkertijd verbetert en verlicht het de genezing van het oude, geharde littekenweefsel. Equizin Huidzalf heeft een jeuk werend effect en vermindert het risico's op secundaire infecties. Het gebruik van Equizin huidzalf versnelt het genezingsproces, vooral in het begin van de mok behandeling zeer effectief.

Samenstelling

Bevat: arnicaextract, kamille extract, levertraan, thymolie, menthol, zinkoxide en draagstoffen.

Gebruiksaanwijzing:

Bij voorkeur de te behaldelen plaatsen reinigen en 2 x per dag aanbrengen.

Gerelateerde Producten