Ekzoderm Creme

Nordic Medica
NP11.40.01
    Levertijd: direct leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Ekzoderm is er op gericht de problemen door zomereczeem bij uw paard te verzachten.

Ekzoderm Creme
Bij ernstige eczeemklachten met reeds aangetast huidletsels, raden wij het gebruik aan van de Ekzoderm crème. Ekzoderm Crème is een doeltreffende verzorgingscrème voor manen en staart van paarden  en pony’s. Het is een antimicrobe behandeling voor een gezonde huid en biedt bescherming tegen infecties.

Ekzoderm is er op gericht de problemen door zomereczeem bij uw paard te verzachten. De Ekzoderm producten werken afstotend voor vliegen en muggen door het gebruik van speciale etherische olien. Het bevat o.a.: Eucalyptusolie, cederolie, kruidnagelolie, lavendelolie,  Tea tree olie, citronella olie.

Ekzoderm Creme
Bij ernstige eczeemklachten met reeds aangetast huidletsels, raden wij het gebruik van de Ekzoderm crème. Ekzoderm Crème is een doeltreffende verzorgingscrème voor manen en staart van paarden  en pony’s. Het is een antimicrobe behandeling voor een gezonde huid en biedt bescherming tegen infecties.
Ekzoderm Gel
Voor pure profylaxe tegen infecties van colicuides raden wij het gebruik van Ekzoderm Gel aan.
Ekzoderm Gel word gebruikt ter verzorging van staart- en maneneczeem. Ekzoderm Gel is dermatologisch getest; verzacht en kalmeert de geïrriteerde, pijnlijke, beschadigde of gevoelige huid. De lotion is gemakkelijk aan te brengen en dringt diep door in de huid.

Samenstelling: Het bevat o.a.: Eucalyptusolie, cederolie, kruidnagelolie, lavendelolie,  Tea tree olie, citronella olie.
Geraniol 3,0 g, Lavendelolie 4,0 g, citriodol 2,0 g.
Gebruiksaanwijzing:

Bij voorkeur 2x per dag reinigen en de creme aanbrengen.

Gerelateerde Producten