NutriPower Mariadistel olie

NutriPower Products
NP11.30.80
    Levertijd: 1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Silymarin, de natuurlijke remedie bij leverproblemen.

Mariadistel olie – ook bekend als Milk Thistle olie - wordt geproduceerd uit de zaden van de mariadistel en bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetten en staat erom bekend een gunstig, beschermend en ontgiftende effect te hebben op de lever.

Mariadistel olie – ook bekend als Milk Thistle olie - wordt geproduceerd uit de zaden van de mariadistel en bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetten en staat erom bekend een gunstig, beschermend en ontgiftend effect te hebben op de lever.

NutriPower Mariadistel olie heeft een aangename geur en smaak, heeft een geel-, groenachtige kleur en wordt verkregen uit de eerste koude persing. Een van de werkende bestanddelen in de mariadistel olie is het silymarin.

Het ondersteund de neutralisatie van toxinen in de lever, versterkt het immuunsysteem en reguleert de spijsvertering. De olie van mariadistel wordt vaak verstrekt ter ondersteuning bij een nabehandeling van leverontsteking.

Ook wordt mariadistel olie gebruikt ter ondersteuning van een snelle regeneratie bij maagzweren en darmzweren.
Het ondersteund de regeneratie van beschadigd weefsel van de maagwand en darmen.

Samenstelling:

Samenstelling: 100% koudgeperste olie.

Werkzame stoffen:
De voornaamste actieve ingrediënten zijn flavonolignanen (4-6%) zoals silybine, isosilybine, silydianine en silychristine (gezamenlijk bekend als silymarine); apigenine, silybonol, taxifoline, phytosterolen, vette oliën (20-30%) en eiwitten. Sylibine is de meest actieve vorm, en is daarmee de voornaamste veroorzaker van de voordelige effecten van silymarine. De plant bevat ook flavanoïden, waaronder quercetine en kampferol, en basisolies zoals linolzuur en oliezuur. Silybum Marianum bevat ook betaïne, stigmasterol, sitosterol, plantenslijmen, vitamine C, E en K.

Gebruiksaanwijzing:

Mix 50 - 150 ml per dag met het concentraat, afhankelijk van de behoeften en het gewicht van het paard. De eerste effecten verschijnen na ongeveer 10 dagen en worden versterkt in de daaropvolgende periode.