NutriPower Blackcurrant olie

NutriPower Products
NP11.30.61
    Levertijd: 1-3 wekdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Uitgebalanceerde verhouding Omega-3, 6- en 9 vetzuren.

NutriPower Blackcurrant olie is zeer rijk aan de benodigde Omega vetzuren 3-, 6- en 9. Het heeft een aanzienlijke reputatie bij de ondersteuning om arthrose- en reumatische pijnen te verminderen. Het geeft ondersteuning bij huidproblemen, eczeem en ondersteuning bij mokherstel.
Uitgebalanceerde verhouding Omega-3, 6- en 9 vetzuren.

NEWmega Oils zijn superieure EFA oliën van NutriPower Products.
Er wordt heden ten dagen nog steeds dierlijke visolie aan onze herbivore paarden verstrekt. NutriPower Products introduceert in samenwerking met New Holland Extraction een uniek fruitolie van de zwarte bessen.
Onze Blackcurrant olie is zeer rijk aan de benodigde Omega vetzuren 3-, 6- en 9. Het heeft een aanzienlijke reputatie bij de ondersteuning om arthrose- en reumatische pijnen te verminderen. Het geeft ondersteuning bij huidproblemen, eczeem en ondersteuning bij mokherstel.
NutriPower NEWmega zwarte bessenolie bevat 12-17% van het schaarse maar waardevolle omega-6 essentiële vetzuur gammalinoleenzuur (GLA). Naast dit belangrijke GLA essentiële vetzuur is het stearidonzuur (SDA) aanwezig in een gehalte van 2-4%. SDA is het omega-3 equivalent van het GLA. Het SDA geeft hoog metabolische activiteit in het lichaam, het vormt langere keten Omega-3 verwante vetzuren, voorlopers van ontstekingsremmende hormonen. De olie bevat ook 12-16% Omega-3 alfa-linoleenzuur (ALA).

Uitgebalanceerde verhouding Omega-3, 6- en 9 vetzuren.

Samenstelling: NutriPower NEWmega zwarte bessenolie bevat 12-17% van het schaarse maar waardevolle omega-6 essentiële vetzuur gammalinoleenzuur (GLA). Naast dit belangrijke GLA essentiële vetzuur is het stearidonzuur (SDA) aanwezig in een gehalte van 2-4%. SDA is het omega-3 equivalent van het GLA. Het SDA geeft hoog metabolische activiteit in het lichaam, het vormt langere keten Omega-3 verwante vetzuren, voorlopers van ontstekingsremmende hormonen. De olie bevat ook 12-16% Omega-3 alfa-linoleenzuur (ALA).
Gebruiksaanwijzing:

Paarden 500 - 550kg.: 25 ml. per dag,
Ponies, veulens: 15 ml. per dag.

Beste manier is om het door de voeding te mengen.