Mervue OsteoVital

Mervue
NP10.60.10
    Levertijd: 1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

OsteoVital voor een betere botdichtheid.

Mervue OsteoVital ondersteunt: verbeterde botdichtheid, preventie en behandeling van botziekten en ondersteund de wederopbouw van getroffen gebieden na een arthroscopische knieoperatie (chip verwijdering).

Mervue OsteoVital is belangrijke ter ondersteuning van botdichtheid en kracht voor onze sportpaarden die vaak geen of te weinig toegang hebben hebben tot weidegang met vers gras.  

Het vitamine K1 en K2 ondersteunt de vermindering van de incidentie van bot-defecten die de sportpaardenindustrie elk jaar in termen van verloren genetisch potentieel, slechte prestaties en geld heel veel kost. Het is al langer bekend dat de juiste vorm van Vitamine K de omkering van osteoporose ondersteunt, het verbetert de botgeometrie en vermindert de incidentie van stress breuken bij het paard. Stress fracturen willen zich nog wel eens voordoen bij onze sportpaarden als eventers, springpaarden, aangespannen, racers en dravers. 

Onze sportpaarden hebben veel baat bij een juiste botdichtheid maar zeker de fokmerries en de veulens. Ook ter ondersteuning bij gewrichtsproblemen onmisbaar in combinatie met een artrose product. De toevoeging van OsteoVital start u zodra de merrie gedekt is tot het veulen geheel zelfstandig is.

Samenstelling: Analytische bestanddelen:
Ruwe as 85%, Calcium 33%, Fosfor 0%, Natrium 0%, Magnesium 1%, Zwavel 1,3%

Samenstelling:
Calciumcarbonaat, Magnesiumsulfaat Hepthahydrate

Additiven per kg:
Vitamine D3 (E671) 250.000 iu
Vitamine K1 Phylloquinone 190 mg
Vitamine K2 Menaquinone 30 mg
Gebruiksaanwijzing:

Om normale botgroei te ondersteunen:
Volwassen paarden 50 g per dag.
Veulens                    30 g per dag.


Voor extra effect:
Volwassen paarden 100 g. p/dag,
Veulens                       30g. p/dag.