NutriPower Magnesium

NutriPower Products
NP10.20.60
    Levertijd: 1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

NutriPower~Magnesium, voor stabiele paarden in de sport!
Het is nodig voor het functioneren van het zenuwstelsel, het benutten van energie uit de voeding voor de spierfunctie en voor de regulering en activering van enzymen in het lichaam.

NutriPower magnesium is een supplement voor het optimale evenwicht bij paarden. Magnesium is nodig om spieren weer in een rust toestand te laten terugkeren. Calcium speelt een rol bij het aanspannen van de spieren, magnesium is nodig om de spieren weer in de rusttoestand te laten terugkeren. Magnesium ontspant, ontkrampt en zorgt voor een sneller en beter herstel na inspanning.

Een tekort aan magnesium uit zich snel in nervositeit en het onvermogen om te ontspannen. Ook extreme spierpijn en overgevoeligheid, zelfs spiertrillingen en hartritmestoornissen kunnen optreden en kunnen wijzen op een tekort aan magnesium. Het kan de spieren blokkeren en leiden tot spier bevangenheid. Magnesium werkt gunstig op de stofwisseling en de energie van het paard.

Magnesium is een essentieel mineraal. Het is nodig voor het functioneren van het zenuwstelsel, het benutten van energie uit de voeding voor de spierfunctie en voor de regulering en activering van enzymen in het lichaam.

Samenstelling: Analytische bestanddelen p/kg:
Calcium 37.000 mg, Fosfor 0 mg, Natrium 0 mg,
Magnesium 180.000 mg

Samenstelling:
Lijnzaadmeel, Tarwekiemen, Melasse, Magnesiumoxide 10%, en Magnesiumfumeraat 8%

Additiven per kg:
Vitamine B1 700 mg, Vitamine B2 1.000 mg, Vitamine B6 700 mg
Gebruiksaanwijzing:

Onderhoudsdosering: 25 gr. per dag
Bij spierbevangenheid, gedurende 7 dagen 50 gr.per dag
daarna overgaan op onderhoudsdosering.