Over Ons.

NutriPower Products levert op grond van wetenschappelijke bewijzen een assortiment supplementen van hoge kwaliteit die worden aanbevolen door veeartsen en professionele ruiters. Onze supplementen staan garant voor topprestaties en geven uw paard net dat beetje extra.

NutriPower Products is een toonaangevende producent van supplementen voor paarden. Veel van onze producten zijn geproduceerd voor de wedstrijd- en de recreatieve paardensport. Al onze producten zijn dopingvrij en zonder problemen in de wedstrijdsport te gebruiken.

In samenwerking met toonaangevende Europese pharmaceutische en veterinaire bedrijven, tussen onze voedingsdeskundigen en  de nutritionisten van deze bedrijven hebben we in de loop der jaren verschillende specifieke  producten ontwikkeld onder het label van NutriPower.
We zijn trots op onze voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling.  Ons zeer ervaren technisch team levert uitmuntende kwaliteit en effectiviteit.  Alle producten van NutriPower zijn uniek  geformuleerd op basis van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken met betrekking  tot equine voeding.

Onze missie is om de gezondheid van dieren te ondersteunen met natuurlijke supplementen.  Ons doel is om kwalitatief hoogwaardige, effectieve en smakelijke nutraceuticals te leveren voor de paardensector.  We proberen de paardenliefhebber of professionele eigenaar altijd te ondersteunen met onderzoek, continue verbetering en ethische inzet van onze middelen om het welzijn van het paard te stimuleren.

Ons motto is: Keep One Step Ahead!

Voorts streven wij ernaar om ervoor te zorgen dat al onze producten vanuit de bron de beschikking heeft over de hoogste kwaliteit  grondstoffen.
Dit om optimale resultaten van onze producten te waarborgen.

U kunt kennisnemen van onze producten via onze website:  www.nutripower.nl  
Ook voor directe bestellingen kunt u terecht op deze site.

De NutriPower & Mervue Laboratories producten zijn gecertificeerd volgens het  HACCP en GMO+ systeem.  NutriScience producten zijn gecertificeerd onder ISO 9001 2008, wat veilige,  doeltreffende kwaliteitsproducten waarborgt.
Voor de Mervue Laboratories producten kunnen wij u een dopingvrij verklaring voor het product afgeven.

NutriPower Products: een voorloper in de equine wereld.